DNB Finans

I samarbete med DNB Finans erbjuder vi  dig en förmånlig finansiering av ditt bilköp. Räntan är f n 5,25 % . Just nu erbjuder vi låneskydd  i tre månader utan kostnad! För privatpersoner finns möjligheten till avbetalningsköp och företag erbjuds i vissa fall leasing. Det kan bli aktuellt om bilen ifråga har avlyftningsbar moms, vilket i sådana fall framgår under respektive bils information.

Via räknesnurran som finns vid varje auktionsobjekt kan du se vad månadskostnaden skulle bli med hjälp av vår finansiering. Den uppdateras kontinuerligt i förhållande till aktuellt bud. Du kan också själv justera belopp och lånetid efter dina förutsättningar och på så vis se vad kostnaden skulle komma att bli. Avbetalningstiden styrs i viss mån av bilens ålder och mil, vilket vår leveranspersonal har närmare information om. Tänk också på att kontantinsatsen måste vara minst 20 % av slutliga priset och att avi- och uppläggningsavgift tillkommer.

Vill du nyttja vår fördelaktiga finansiering så hjälper leveranspersonal dig att lägga upp en kredit. En kreditprövning görs för att kontrollera återbetalningsförmåga. Under kredittiden är räntan sedan rörlig och följer STIBOR.

Låneskydd

Du får med detta fritt i tre månader. Det täcker din månadskostnad vid följande händelser:

  • Arbetslöshet (upp till 36 månader, högsta ersättning 11 000 kr/månad)
  • Sjukdom (upp till 36 månader, högsta ersättning 11 000 kr/månad
  • Olycksfall

Låneskyddet kostar därefter endast 48 kr per 1000 kr i månadsbetalning.
[Kontakta vår kundtjänst] för ytterligare information.

Finansiera bilen?

”Låt inte smålänningen i dig lura dig…använd dina pengar till något som ökar i värde i stället!”

Egen finansiering, 595:-

Det går bra att du som köpare ordnar med en egen finansiering från valfri bank. Väljer du att göra detta kommer Bilia Outlet debitera dig en administrationsavgift på 595:- p.g.a. ökad administration.

Exekutiv auktion

Tyvärr kan vi inte erbjuda finans på bilar som säljs på Exekutiv auktion då dessa bilar ej säljs av Bilia Outlet. Ägandet går direkt från säljare till köpare.